به گزارش کنکاش فردا، دکتر علیرضا احمدیان، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان گفت: شرکت ما با بهکارگیری فناوریهای پیشرفته پردازش و نمایش تصاویر پزشکی توأم با موقعیتیابی بلادرنگ ابزار جراحی، قادر است فرآیندهای جراحی تومورهای مغزی، جراحیهای سینوس و قاعده جمجمه، نمونهبرداری مغزی و جراحی ستون فقرات را با دقت و اطمینان بالا هدایت کند.
وی با تاکید بر اینکه در جراحی با نویگیشن، علاوه بر مشخص شدن محل دقیق ضایعه درون ساختارهای دستگاه اعصاب مرکزی (مغز و یا نخاع)، به صورت ایمنتر، مسیر جراحی اعصاب میشود، اظهار کرد: نویگیشن جراحی شبیه به GPS موبایل و یا خودرو است و با استفاده از این سیستم ردگیری، میتواند در هر لحظه، موقعیت ابزار جراحی را در تصاویر سیتی اسکن و یا ام آر آی بیمار به جراح نشان دهد تا جراح بتواند اطلاع دقیقی از موقعیت ابزار خود داشته باشد.
احمدیان با بیان اینکه برخی ضایعات مغزی اگر در عمق مغز قرار گیرند، هیچ تغییری را در ظاهر بیرونی مغز ایجاد نمیکنند، گفت: پیدا کردن ضایعات کوچک در مغز دشوار است و بدون استفاده از فناوری ردیابی تقریباً یافتن آنها غیرممکن خواهد بود و سامانه جراحی هوشمند تولید شده در این شرکت از مزایایی چون افزایش دقت جراحی، کاهش احتمال عود مجدد تومور، افزایش احتمال خارج کردن تومور به طور کامل و عدم نیاز به جراحیهای مجدد و کاهش آسیب رسیدن به دیگر اندام حساس بیمار برخوردار است.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان، کاهش عوارض جانبی عمل، انجام جراحی با تکنیک پیشرفته حداقل تهاجمی، کاهش برش محل جراحی و کوتاه شدن زمان بستری را از دیگر مزایای این سامانه دانست و گفت: انطباق تصویر با تصویر، بخشبندی و بازسازی سهبعدی، ایجاد مدلهای ترکیبی، طرحریزی جراحی، منطبقسازی و راهبری از دیگر ویژگیهایی این سامانه است که این محصول را از نمونههای مشابه آن متمایز میکند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، یازدهمین نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست آزمون پیشرفته ایرانساخت، به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ۱۲ تا ۱۴ دی ماه سال جاری در ۱۴ بخش موضوعی به منظور عرضه محصولات و خدمات فناورانه ساخت داخل برگزار میشود و این سامانه در این نمایشگاه عرضه میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
نخستین کنفرانس ملی آهنسازی ایران طی روزهای ۲۱ و ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۳ به همت شرکت فولاد کاوه جنوب کیش و مشارکت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در بندرعباس برگزار شد.
شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در ماههای اخیر توانسته است به رتبه نخست رشد تولید و حاشیه سود در میان شرکتهای معدنی کشور دست یابد که این مهم را میتوان ثمره و نتیجه نگاه متعالی و فراگیر این شرکت به توسعه متوازن تولید و همچنین بلوغ و بهرهوری فرایندهای سازمانی در این بنگاه اقتصادی متعالی دانست.
شرکت صنعتی و معدنی چادرملو یکی از بازیگران کلیدی زنجیره فولاد کشور به شمار میآید که در چند سال اخیر با اتخاذ رویکردهای نوین در زمینه مدیریت پایداری تولید توانسته است در بالاترین سطح بهرهوری تولید قرار گیرد. برنامههای این شرکت در خصوص حفظ تولید مستمر شامل دامنه گستردهای از اقدامات و برنامههای توسعهای مانند بهروزرسانی فناوریهای تولید، برنامهریزی برای ارتقای سطح آمادهبهکاری تجهیزات، اتکا به ساخت داخل، توسعه ظرفیتهای معدنی، احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی و مشارکت در طرح انتقال آب است. در واقع نگاه فراگیر شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به موضوع پایداری توسعه و تولید موجب شده است که آسیبپذیری این شرکت از چالشهای بالادستی و زیرساختی به حداقل برسد و بتواند به بهترین شکل ظرفیتهای تولید خود را محقق کند.
دیدگاه بسته شده است.