به گزارش کنکاش فردا، تالار پتروشیمی و فرآورده های نفتی بورس کالای ایران روز سه شنبه ۹ آبان ماه میزبان عرضه ۶۵ هزار و ۵۳۶ تن مواد پلیمری است.
در این تالار همچنین ۴ هزار و ۸۹۷ تن مواد شیمیایی، ۱۷۵ هزار تن وکیوم باتوم، ۳۸ هزار تن لوب کات و ۲ هزار تن گوگرد عرضه می شود.
تالار محصولات صنعتی و معدنی نیز شاهد عرضه ۳۱ هزار و ۷۰۰ تن ورق فولادی، ۴ هزار و ۲۸۰ تن مس مفتول، ۴۸۰ تن شمش آلیاژ آلومینیوم، ۶۲۰ تن بیلت آلومینیوم، ۱۰۰ تن مفتول آلومینیوم، ۲۵۰ تن سیم و مفتول مسی و ۴۵ تن کنسانتره فلزات گرانبها است.
۱۳۰ هزار تن گندله سنگ آهن، ۲۴ هزار و ۸۶۵ تن قیر در تالار صادراتی عرضه می شود.
در تالار حراج باز هم ۱۷۵ هزار تن وکیوم باتوم روی تابلو می رود.
بازار فرعی نیز در این روز عرضه ۴ هزار ۲۳۵ تن انواع محصول را تجربه می کند.
تالارهای مختلف بورس کالا درمجموع میزبان عرضه ۴۹۳ هزار و ۲۳۰ تن انواع کالا و محصول است.
عرضه ۱۶۰ هزار تن قیر و سنگ آهن در تالار صادراتی
تالار صادراتی بورس کالای ایران امروز میزبان عرضه ۱۶۰ هزار و ۹۳۱ تن محصول است.
امروز در تالار صادراتی بورس کالای ایران ۳۰ هزار و ۹۳۱ تن انواع قیر و ۱۳۰ هزار تن گندله سنگ آهن عرضه می شود.
دیروز نیز در تالار صادراتی ۸۱ هزار و ۷۰۲ تن قیرعرضه شد که درمجموع ۵۵ هزار و ۹۵۵ تن قیر به ارزش ۷۸۶ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت.
معامله ۴۵۷ هزار تن انواع محصول در بورس کالا
تالارهای بورس کالای ایران روز دوشنبه ۸ آبان میزبان معامله ۴۵۷ هزار و ۶۸۴ تن انواع کالا و محصول بود که بیشترین میزان معامله متعلق به فولادیها بود.
تالار محصولهای صنعتی و معدنی میزبان معامله ۱۴۳ هزار تن شمش بلوم، یک هزار و ۸۵۰ تن ورق گالوانیزه و ۲ هزار تن ورق سرد بود.
تالار پتروشیمی و فرآورده های نفتی معامله ۳ هزار و ۴۱۵ تن روغن پایه، یک هزار و ۷۰۲ تن مواد پلیمری، ۲۷۰ تن آمونیاک (مایع)، ۴۰ تن قیر، ۲۰ تن اوره پریل را تجربه کرد.
تالار حراج باز هم میزان معامله ۵۶ هزار تن تختال C و ۵۰۶ تن پلی وینیل کلراید بود.
۱۹۰ هزار و ۱۳۱ تن سیمان هم در تالار سیمان فروخته شد.
تالار صادراتی شاهد معامله ۵۵ هزار و ۹۵۵ تن قیر بود.
بازار فرعی با معامله ۲۰ لیتر روغن کارکرده لوکوموتیو، ۲۵۰ تن شمش بلوم، یک هزار تن تیشو، یک هزار تن روغن سنگین پایه قطرانی، ۳۰۰ تن بوتادیان، ۲۰ تن الیاف استیپل پلی استر، ۱۵۰ تن روغن نیمه سنگین پایه قطرانی، ۷۵ تن لوله فلزی درجه دو روبرو بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
نخستین کنفرانس ملی آهنسازی ایران طی روزهای ۲۱ و ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۳ به همت شرکت فولاد کاوه جنوب کیش و مشارکت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در بندرعباس برگزار شد.
شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در ماههای اخیر توانسته است به رتبه نخست رشد تولید و حاشیه سود در میان شرکتهای معدنی کشور دست یابد که این مهم را میتوان ثمره و نتیجه نگاه متعالی و فراگیر این شرکت به توسعه متوازن تولید و همچنین بلوغ و بهرهوری فرایندهای سازمانی در این بنگاه اقتصادی متعالی دانست.
شرکت صنعتی و معدنی چادرملو یکی از بازیگران کلیدی زنجیره فولاد کشور به شمار میآید که در چند سال اخیر با اتخاذ رویکردهای نوین در زمینه مدیریت پایداری تولید توانسته است در بالاترین سطح بهرهوری تولید قرار گیرد. برنامههای این شرکت در خصوص حفظ تولید مستمر شامل دامنه گستردهای از اقدامات و برنامههای توسعهای مانند بهروزرسانی فناوریهای تولید، برنامهریزی برای ارتقای سطح آمادهبهکاری تجهیزات، اتکا به ساخت داخل، توسعه ظرفیتهای معدنی، احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی و مشارکت در طرح انتقال آب است. در واقع نگاه فراگیر شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به موضوع پایداری توسعه و تولید موجب شده است که آسیبپذیری این شرکت از چالشهای بالادستی و زیرساختی به حداقل برسد و بتواند به بهترین شکل ظرفیتهای تولید خود را محقق کند.
دیدگاه بسته شده است.