به گزارش کنکاش فردا، شاخص هموزن با ۲۰۱۹ واحد افزایش به ۷۰۳ هزار و ۹۵۱ واحد و شاخص قیمت با ۱۱۴۵ واحد افزایش به ۳۹۹ هزار و ۱۰۷ واحد رسید.
امروز در معاملات بورس تهران، بیش از هفت میلیارد و ۴۸۳ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۷ هزار و ۳۰۹ میلیارد ریال معامله شد.
ایران خودرو (خودرو) با ۲۳۴ واحد و پتروشیمی شازند (شاراک) با ۲۲۲ واحد بیشترین تاثیر مثبت و صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با یکهزار و ۲۶۷ واحد و فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۶۹۰ واحد، مخابرات ایران (اخابر) ۲۹۳ واحد، س. نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) با ۲۹۲ واحد و سرمایهگذاری غدیر(هلدینگ (وغدیر) با ۲۴۸ واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند.
بیشترین تاثیر مثبت را نمادهای فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با یکهزار و ۸۴۲ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با یکهزار و ۲۶۸ واحد، بانک ملت (وبملت) با یکهزار و ۲۰۹ واحد، پالایش نفت اصفهان (شپنا) با ۸۴۹ واحد و معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۵۷۰ واحد داشتند.
همچنین عمرانوتوسعهفارس (ثفارس)، سایپا (خساپا) – بازار دوم بورس، سرمایه گذاری شاهد (ثشاهد)، گسترشسرمایهگذاریایرانخودرو (خگستر)، سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) و بانک ملت (وبملت) در نمادهای پُرتراکنش بورس قرار داشتند.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز امروز با ۱۴۰ واحد افزایش به ۲۵ هزار و ۸۴ واحد رسید. در این بازار بیش از چهار میلیارد و ۶۹۳ میلیون برگه سهم و اوراق مالی داد و ستد شد.
صبا فولاد خلیج فارس (فصبا)، سرمایه گذاری مالی سپهرصادرات (وسپهر)، پلیمر آریا ساسول (آریا)، آهن و فولاد غدیر ایرانیان (فغدیر)، پتروشیمی مارون (مارون)، پویا زرکان آق دره (فزر) و صنایع مادیران (مادیرا) بیشترین اثر را بر شاخص فرابورس گذاشتند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.