به گزارش کنکاش فردا، آزیتا همتیان گفت: بر لزوم ارتباط فارغ التحصیلان با رشتههای مشاغل خانگی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر این نگاه وجود دارد که مشاغل خانگی چه ارتباطی میتوانند با فارغ التحصیلان داشته باشند، در حالی که اگر افراد بتوانند بین صنعت و رشتهای که دانش آموخته آن هستند با مشاغل خانگی ارتباط ایجاد کنند، به توسعه مشاغل خانگی و اشتغالزایی فارغ التحصیلان کمک میشود.
وی ادامه داد: مثلا در حوزه کشاورزی باید بتوانیم از ظرفیت فارغ التحصیلان رشتههای کشاورزی استفاده و بین آنها و رستههای حوزه کشاورزی اعم از صنایع تبدیلی و تکمیلی غذایی پیوند برقرار کنیم.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی تصریح کرد: در سفر اصفهان از شرکتهای دانش بنیان که در زمینه کشت بافت کار کرده بودند، بازدید کردیم و دیدیم که افراد کشت بافت را در حوزه گلهای آپارتمانی و گلهای زینتی از درون خانهها شروع کرده و به فضاهای بزرگ گلخانهای و کارخانهای رسیدهاند.
همتیان افزود: هدف ما این است که از ظرفیت مغفول مانده در این بخش نهایت استفاده را ببریم و افراد را با بهرهگیری از دانشی که در اختیار دارند وادار کنیم که فعالیتهای بزرگ را رقم بزنند.
وی تصریح کرد: ما به دنبال شبکه تامین و زنجیرههای ارزش هستیم که این رستهها را پوشش بدهد و شرکتهای دانش بنیان میتوانند در این زمینه ورود و به راهاندازی زنجیرههای ارزش کمک کنند.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی گفت: به فارغ التحصیلان توصیه میکنیم در هر رشتهای که تحصیل کردهاند دانش خود را در حوزه مشاغل خانگی به کار بگیرند و با بازارسازی و تجاری سازی ایدههای خود و تبدیل آن به محصول دانش بنیان وارد فعالیتهای اقتصادی شوند.
همتیان متذکر شد: هم اکنون پرورش قارچ و تولید و کشت گیاهان دارویی بهترین بستر برای ایجاد اشتغال هستند و افراد میتوانند با ایجاد شبکههای تامین و زنجیرههای ارزش در این حوزهها به توسعه کسب و کار خانگی بپردازند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران از آغاز سلسله جلسات انتقال تجربیات ایران به کوبا در زمینه استقرار دولت الکترونیک خبر داد.
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) اعلام کرد: گوهرسنگها با پیگیری این نهاد از شمول «مقررات واردات و صادرات گروه کالاهای لوکس» خارج شد که این امر زمینه ورود کالای خام و صدور کالای ساخته شده را فراهم می کند.
فناوری هوش مصنوعی، به تکیهگاهی اثربخش در ارتقای بهرهوری و بهبود عملکرد صنایع از جمله نفت، گاز و پتروشیمی تبدیل شده است. توسعه کاربردهای این فناوری نوپدید در صنایع بزرگ به کمک ظرفیتهای موجود در شرکتهای دانشبنیان، اولویتی است که در دستور کار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری قرار دارد.
بانک مرکزی در بخشنامهای دستورالعمل اجرایی تأمین ارز شرکتهای دارویی در قبال پذیرش اوراق گام حداکثر تا پایان سال جاری تا سقف ۲۰۰ میلیون دلار را به بانک های عامل ابلاغ کرد.
دیدگاه بسته شده است.