به گزارش کنکاش فردا، مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس در ادامه بیان کرد: پیگیریهای سازمان بورس و اوراق بهادار موجب شد در این مدت فقط ۶۱۳ شرکت اطلاعات خود را در سامانه جامع اطلاعرسانی ناشران اوراق بهادار منتشر کنند اما سایر شرکتهای خصولتی که تعداد آنها به بیش از ۱۰ هزار شرکت هم میرسد، همچنان اطلاعات خود را منتشر نمیکنند.
وی در خصوص اهداف این قانون در راستای افشای اطلاعات شرکتهای وابسته به نهادهای دولتی و نهادهای عمومی غیر دولتی اظهار کرد: هدف از قانون افشای اطلاعات این شرکتها، افزایش شفافیت و در دسترس قرار گرفتن اطلاعات شرکتها اعم از شهرداریها، سایر ارگانها و نهادهایی است که اطلاعاتی از آنها در دسترس عموم نیست.
روشن قلب در پاسخ به این پرسش که کدام یک از شرکتهای وابسته به نهادهای دولتی و نهادهای عمومی غیر دولتی اطلاعات خود در سامانه کدال منتشر نمیکنند؟ گفت: این شرکتها در بورس معامله نمیشوند و خود شرکت و یا شرکتهای سهامدار عمده آنها جزو گروههای پنجگانه یعنی، «نهادهای عمومی غیر دولتی، نهادهای نظامی، سازمانها و موسسات خیریه، نهادها و موسسات وقفی آستانهای مقدس و یا صندوقهای بازنشستگی» و… هستند.
جریمه نقدی برای شرکتهای متخلف
مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به پرسشی مبنی بر جرایم در نظرگرفته شده برای شرکتهایی که اطلاعات خود را منتشر نمیکنند، بیان کرد: برای شرکتهایی که مشمول قانون فوق هستند و صورتهای مالی خود را منتشر نکنند، مجازاتی پیشبینی شده که در مرحله اول مرجع ثبت شرکتها از هر گونه ثبت صورت جلسات این شرکتها خودداری میکند. تاکنون نیز این مورد در خصوص تمامی شرکتهایی که اطلاعات خود را منتشر نکردند، اجرایی شده است. در صورتی که این روند از سوی شرکتها ادامه یابد، پس از تشکیل پرونده، شرکت و اعضای هیئت مدیره این شرکتها جریمه نقدی خواهند شد و در صورت تکرار تخلف به این اعضا در هیچ شرکت دیگری اجازه قبولی سمت به عنوان عضو هیئت مدیره داده نخواهد شد.
وی افزود: جریمه نقدی شرکتهای متخلف آغاز شده و رای بدوی به تعدادی از شرکتهای مشمول ابلاغ شده و با توجه به تعدد شرکتهای مشمول، این فرایند تداوم خواهد داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.