به گزارش کنکاش فردا، بابک مومنی گفت: در هفته ای که پشت سر گذاشتیم در بخش تولیدات دامی و صنعت طیور مازندران رویدادهای مهمی در استان مازندران رقم خورد که عبور از ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای مازندران از جمله آنها است.
وی ادامه داد: برای نخستین بار این تعداد میلیونی جوجه ریزی در استان رخ داده و در سامانه محاسبات جوجه ریزی کشور این رکورد برای مرغداری های مازندران ثبت شده است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: بیش از ۹۵ درصد مرغداری های مجاز استان در شرایط فعلی با ظرفیت کامل جوجه ریزی در حال فعالیت هستند که این شرایط نویدبخش ایام خوبی در ماههای پیش رو برای تامین نیاز صنعت طیور کشور به شمار می رود.
مومنی گفت : با شرایط جوجه ریزی مرغداری های مازندران پیش بینی می شود در ماه های آینده از نظر تامین گوشت مرغ در مازندران و کشور مشکل خاصی نخواهیم داشت.
وی تصریح کرد : برای جلوگیری از هرگونه سواستفاده های احتمالی در بازار با همراهی اتحادیه مرغداران و کشتارگاههای مازندران در قالب نظارت های اتاق اصناف و خرده فروشی های استان فضای امن و آرام برای تامین مرغ شهروندان ایجاد خواهیم کرد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از موفقیت در تامین مرغ مورد نیاز شهروندان استان در شب یلدا خبرداد و گفت: به طوریکه در آن ایام بیش از ۵۷۰ تُن مرغ در سطح فروشگاه های معتبر و عرضه کنندگان مواد پروتئینی با قیمت تنظیم بازار توزیع شد و کمبودی در این قلم کالای اساسی در استان مواجه نشدیم.
وی از تشدید نظارت های مستمر بازرسان در ایام منتهی به عید نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: شهروندان نیز می توانند موارد تخلف اصناف را به شماره ۱۲۴ گزارش دهند.
طبق آمار استان مازندران با داشتن حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.