به گزارش کنکاش فردا، مجید چگنی مدیرعامل شرکت ملی گاز در آیین امضای توافقنامه همکاری مشترک در زمینه بومیسازی تجهیزات و اقلام راهبردی صنعت گاز عنوان کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ میلیارد تومان با شرکتهای دانشبنیان قرارداد داریم و با ۱۰۰ مجموعه دانشبنیان در حال همکاری هستیم.
وی افزود: مجموع قراردادها و مجوزهای قرارداد ساخت بار اول در صنعت گاز ۶۰ میلیون یورو است. ۴۰ قلم کالای راهبردی در صنعت گاز تا پایان دولت سیزدهم بومیسازی میشود که سالانه ۲۵۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی برای کشور به همراه دارد.
چگنی توضیح داد: شرکت ملی گاز با ایجاد ۴ انستیتو فناوری، همکاری دانشبنیان خود با دانشگاهها را آغاز کرده است. مثلا پروژه هوشمندسازی نظام توزیع گاز کشور با اعتبار بیش از ۴ میلیارد دلار در حال اجراست و اکنون کنسرسیومی برای اجرای طرح پایلوت هوشمندسازی کنتورهای گاز ایجاد شده تا در ۶ استان در مرحله اول به صورت آزمایشی اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: در پروژه هوشمندسازی، ساخت خود کنتور هوشمند، سکوهای نرمافزاری و انتقال داده توسط کنسرسیوم در حال انجام است و سعی میکنیم تا قبل از سال جدید طرح پایلوت آغاز شود و سپس به زودی به کل کشور تسری یابد.
وی اشاره کرد: هدفگذاری ما این است که تا سقف ۲ میلیارد دلار در حوزه حمایت از شرکتهای دانشبنیان در سالهای آینده هزینه کنیم. وزارت نفت جزو وزارتخانههای پیشرو در حوزه دانشبنیان است و با این توافقنامه این حمایتها تسریع خواهد شد.
چگنی تاکید کرد: ناترازی گاز یک واقعیت است اما با اقدامات انجام شده در حوزه افزایش تولید و کنترل مصرف، میزان آن در سال جاری نسبت به قبل کمتر شده است. سوآپ گاز ترکمنستان به آذربایجان از مسیر ایران به دلیل اختلاف دو طرف به صورت موقت متوقف شده است.
امروز توافقنامه همکاری مشترک در زمینه بومیسازی تجهیزات و اقلام راهبردی صنعت گاز بین شرکت ملی گاز ایران و معاونت علمی، فناوری، اقتصاد و دانشبنیان ریاستجمهوری امضا شد. طبق این توافقنامه ۱۲ گروه کالایی طی قراردادی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار بومیسازی میشوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.