به گزارش کنکاش فردا، مجید چگنی مدیرعامل شرکت ملی گاز در آیین امضای توافقنامه همکاری مشترک در زمینه بومیسازی تجهیزات و اقلام راهبردی صنعت گاز عنوان کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ میلیارد تومان با شرکتهای دانشبنیان قرارداد داریم و با ۱۰۰ مجموعه دانشبنیان در حال همکاری هستیم.
وی افزود: مجموع قراردادها و مجوزهای قرارداد ساخت بار اول در صنعت گاز ۶۰ میلیون یورو است. ۴۰ قلم کالای راهبردی در صنعت گاز تا پایان دولت سیزدهم بومیسازی میشود که سالانه ۲۵۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی برای کشور به همراه دارد.
چگنی توضیح داد: شرکت ملی گاز با ایجاد ۴ انستیتو فناوری، همکاری دانشبنیان خود با دانشگاهها را آغاز کرده است. مثلا پروژه هوشمندسازی نظام توزیع گاز کشور با اعتبار بیش از ۴ میلیارد دلار در حال اجراست و اکنون کنسرسیومی برای اجرای طرح پایلوت هوشمندسازی کنتورهای گاز ایجاد شده تا در ۶ استان در مرحله اول به صورت آزمایشی اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: در پروژه هوشمندسازی، ساخت خود کنتور هوشمند، سکوهای نرمافزاری و انتقال داده توسط کنسرسیوم در حال انجام است و سعی میکنیم تا قبل از سال جدید طرح پایلوت آغاز شود و سپس به زودی به کل کشور تسری یابد.
وی اشاره کرد: هدفگذاری ما این است که تا سقف ۲ میلیارد دلار در حوزه حمایت از شرکتهای دانشبنیان در سالهای آینده هزینه کنیم. وزارت نفت جزو وزارتخانههای پیشرو در حوزه دانشبنیان است و با این توافقنامه این حمایتها تسریع خواهد شد.
چگنی تاکید کرد: ناترازی گاز یک واقعیت است اما با اقدامات انجام شده در حوزه افزایش تولید و کنترل مصرف، میزان آن در سال جاری نسبت به قبل کمتر شده است. سوآپ گاز ترکمنستان به آذربایجان از مسیر ایران به دلیل اختلاف دو طرف به صورت موقت متوقف شده است.
امروز توافقنامه همکاری مشترک در زمینه بومیسازی تجهیزات و اقلام راهبردی صنعت گاز بین شرکت ملی گاز ایران و معاونت علمی، فناوری، اقتصاد و دانشبنیان ریاستجمهوری امضا شد. طبق این توافقنامه ۱۲ گروه کالایی طی قراردادی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار بومیسازی میشوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
معاون هماهنگی توزیع شرکت مدیریت تولید، انتقال وتوزیع نیروی برق (توانیر)گفت: برنامه مدیریت بار صنایع با توجه به محدودیت تامین سوخت نیروگاهها ابلاغ و اجرایی شده است.
مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس گفت: صنعت پتروشیمی کشور با محدودیت جدی در تأمین نیازهای اولیه مواجه بوده که مهمترین چالش، در بخش خوراک است.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از ثبت رکورد جدید برداشت گاز از میدان پارس جنوبی با تلاش کارکنان این شرکت خبر داد و گفت: برداشت گاز از این مشترک به ۷۱۲ میلیون متر مکعب در روز رسیده است.
دیدگاه بسته شده است.