به گزارش کنکاش فردا، محمدرضا مظلومی با اشاره به اعزام سه رشته جودو، دوومیدانی و گلبال مردان به پارالمپیک پاریس، گفت: در دوومیدانی ۶ سهمیه پارالمپیک کسب کرده بودیم که با مثبت اعلام شدن دوپینگ امیر خسروانی فعلا امکان شرکت در اردوهای آماده سازی را ندارد و محروم است تا زمانی که دوپینگ وی قطعی و مدت محرومیتش از سوی ستاد ملی میارزه با دوپینگ اعلام شود.
وی گفت: البته برای افزایش تعداد سهمیههای خود در دوومیدانی خرداد سال آینده مسابقات قهرمانی کشور را پیش رو داریم که این رقابتها چون زیر نظر کمیته بین المللی پارالمپیک برگزار میشود کسانی که بتوانند حد نصاب رکورد ورودی را کسب کنند این شانس را دارند که در لیست نفرات اعزامی به پارالمپیک پاریس قرار بگیرند.
مظلومی از مهدی اولاد، امیرحسین علیپور، علی پیروج، هاجر صفرزاده و سجاد نیک پرست به عنوان دوومیدانی کاران اعزامی به پارالمپیک پاریس نام برد.
رییس فدراسیون نابینایان و کمبینایان همچنین درباره وضعیت تیم ملی گلبال مردان برای شرکت در پارالمپیک پاریس، اظهار کرد: هر چند تیم گلبال مردان سهمیه پارالمپیک پاریس را کسب کرده اما هنوز وضعیت این رشته برای اعزام از سوی کمیته ملی پارالمپیک مشخص نیست. البته اردوهای آماده سازی این رشته برای حضور در پارالمپیک در حال برگزاری است و در حال حاضر تحت حمایت کمیته ملی پارالمپیک قرار دارد، امیدوارم شرایط اعزام این رشته به پارالمپیک پاریس فراهم شود.
وی در پایان درباره انتقاد یکی از دوومیدانی کاران برای دعوت نشدن به اردوی تیم ملی و واریز ۳۰ میلیون تومان برای شرکت در مسابقات انتخابی تیم ملی گفت: تنها دوومیدانی کارانی تحت حمایت فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک هستند که رنکینگ یک تا سوم جهان را کسب کرده باشند. ما از تمام ورزشکاران برای شرکت در مسابقات انتخابی حمایت میکنیم و اگر کسی ادعای حضور در تیم ملی را دارد در مسابقات قهرمانی کشور که آخرین فرصت برای کسب سهمیه پارالمپیک است میتواند بدون پرداخت هزینهای شرکت کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.