به گزارش کنکاش فردا، نشست هماندیشی «نقشه راه آب کشور» در روز چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه به میزبانی معاونت هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.
در این نشست که با دعوت از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات، معاونت صنایع عمومی، معاونت صنایع حمل و نقل، معاونت معادن و فرآوری مواد و مرکز پژوهشهای اتاق ایران برگزار شد، مبانی تدوین «نقشه راه آب کشور» مرور و برنامه تأمین نیازهای آبی صنایع در افق آتی تشریح شد.
عیسی بزرگزاده مدیرکل دفتر برنامهریزی کلان منابع آب و تلفیق بودجه شرکت مدیریت منابع آب ایران با توجه به وضعیت منابع آب کشور، بر لزوم قرارگیری حوزههای صنعت و خدمات به عنوان محور اصلی توسعه کشور تأکید کرد.
بزرگزاده در این نشست خاطرنشان کرد: مصرف آب در افق نقشه راه در بخش صنعت با افزایش بیش از دو برابری، از ۳.۷ میلیارد متر مکعب در سال در شرایط فعلی به ۷.۸ میلیارد متر مکعب در سال خواهد رسید.
وی افزود: در افق نقشه راه آب کشور، نیاز آب بخش صنعت به میزان ۴۵ درصد از طریق منابع آب متعارف و ۵۵ درصد از طریق منابع آبی نامتعارف شامل آب دریا و پساب تأمین خواهد شد.
مدیرکل دفتر برنامهریزی کلان منابع آب و تلفیق بودجه شرکت مدیریت منابع آب ایران تصریح کرد: تأمین نیاز آب صنایع غذایی، دارویی، آشامیدنی، خوراکی و بهداشتی از منابع آب متعارف درون سرزمینی شامل آبهای زیرزمینی و سطحی انجام خواهد شد.
بزرگزاده اضافه کرد: همچنین استفاده از منابع آب متعارف درون سرزمینی، شامل صنایعی که در لب مرز توجیهپذیری اقتصادی هستند نیز میشود.
وی تأکید کرد: براساس نقشه راه، سیاست کلی بدین شرح است که صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی از طریق پساب و صنایع بزرگ و پرسود از آب نمکزدایی شده دریا تأمین خواهند شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
وزیران «آموزش و پرورش»، «نیرو » و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با انعقاد تفاهمنامهای سه جانبه همکاریهای جدید خود را برای کاهش ناترازی آب و انرژی در کشور آغاز کردند.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.