به گزارش کنکاش فردا، «امین کلاهدوزان» در خصوص برخی از این موانع گفت: اشتراکگذاری دادهها یا کلاندادهها و موضوع مهمتر، ظرفیتسازی در حوزه دانشمندان و نیروی کار و نیروی توانمند کاری کشور از جمله اقدامات ما در رفع موانع شرکت های دانش بنیان در راستای توسعه هوش مصنوعی است که باید صورت گیرد.
وی افزود: در سطح حاکمیت نیز یکی از اولویتهای اصلی وزارت صمت و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی استفاده از فناوری هوش مصنوعی برای کاهش هزینهها و افزایش سرعت خدماتدهی است.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: اکنون در ارتباط با هوش مصنوعی، اقدامات بسیار مطلوبی در حوزه کسبوکارها شروع شده و تعداد قابلتوجهی از آنها یا در حوزه هوش مصنوعی فعال شدهاند و یا در حوزه کاری خود از هوش مصنوعی استفاده میکنند.
افزایش سرعت خدماتدهی به مردم با بهرهبرداری از فناوری هوش مصنوعی
وی در ادامه، تصریح کرد: در سطح حاکمیت نیز یکی از اولویتهای اصلی وزارت صمت و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی استفاده از فناوری هوش مصنوعی برای کاهش هزینهها و افزایش سرعت خدماتدهی است.
برگزاری سلسله نشستهای تخصصی در ارتباط با توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در تجارت الکترونیکی
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به آغاز سلسله نشستهای تخصصی در ارتباط با توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در تجارت الکترونیکی؛ گفت: بخشی از موضوعات موجود است اما برای اینکه این نقشه راه بهصورت دقیق تهیه شود، برگزاری سلسله نشستهایی با متخصصین دانشگاهی و نیز صنعت در حوزه هوش مصنوعی و بهصورت هفتگی آغاز شده است.
وی در ادامه، افزود: اولویت اول این جلسات، تکمیل نقشه راه است، اینکه در چه حوزههایی و با چه اولویتی و چگونه باید این افزایش کاربرد هوش مصنوعی بهکارگیری شود.
آموزش نیروی انسانی ماهر در حوزه هوش مصنوعی برای ارتقای تجارت الکترونیکی کشور
وی در پایان این گفتگو، تصریح کرد: آموزش منابع انسانی و افزایش مهارتشان بحثی جدی است که در مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در حال پیگیری بوده و دورههای اختصاصی ویژه به کمک دانشگاههای کشور در حوزه متخصصان هوش مصنوعی تعریف شده که در حال نهاییسازی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
مدیر روابط عمومی سیمیدکو گفت: بخش معدن و صنایع معدنی به عنوان محرکهای اصلی رشد اقتصادی، اشتغالزایی و توسعه زیرساختها، نقش حیاتی در اقتصاد کشور ایفا میکنند. بر همین اساس، شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد به عنوان یکی از بازیگران کلیدی زنجیره فولاد کشور با درک این نقش، توسعه متوازن اقتصادی و زیرساختی در استان خراسان رضوی و به ویژه شهرستان خواف را در کانون توجه خود قرار داده است.
قائم مقام مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان گفت: سال 1404، سالی درخشان برای «فغدیر» خواهد بود و قادر هستیم که به بهترین شکل و با بالاترین نرخ بهرهوری از ظرفیتها و منابع در دسترس خود در مسیر رشد تولید، خلق ارزش افزوده و نقشآفرینی پررنگتر در مسیر توسعه صنعت فولاد ایفای نقش کنیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه تقسیم کار ملی و شاخصهای ارزیابی برای تعیین پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در نظر گرفته شده است، گفت: براساس ارزیابی سال گذشته پیشرفت شبکه ملی ۵۹.۱۸ بود که امیدواریم با بررسی و تجمیع ارزیابی ها، تا پایان سال یا هفته آخر فروردین، میزان پیشرفت سال ۱۴۰۳ را اعلام کنیم.
دیدگاه بسته شده است.