به گزارش کنکاش فردا، در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ارتباط مستقیم مسئولان کشور با نخبگان، با هماهنگی صورت گرفته با بنیاد ملی نخبگان، نشست گفتگوی نخبگان با حضور حسن سالاریه، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران برگزار شد.
در این نشست که در محل پایگاه فضایی ماهدشت برگزار شد، رئیس سازمان فضایی ایران ضمن تاکید بر اهمیت تداوم برگزاری چنین نشست هایی گفت: برای توسعه و پیشرفت کشور و بویژه صنعت فضایی، نیازمبرم به حضور نیروی انسانی نخبه و با انگیزه داریم و تاکنون نیز در پیشرفت ها و دستاوردهایی که حاصل شده، تلاش و خلاقیت جوانان نخبه و متخصص مشهود است.
وی افزود: علاوه بر تلاش برای توسعه صنعت فضایی در کشور و اطلاع رسانی دستاوردها، برای جلب مشارکت و حمایت عمومی نیاز داریم تا فواید و کاربردهای صنعت فضایی که می تواند گره گشای بسیاری از چالش های کشور در مدیریت بهینه منابع باشد را برای مردم تشریح و تبیین کنیم.
رئیس سازمان فضایی ایران با مروری بر آخرین برنامه های صنعت فضایی کشور گفت: طی سال های گذشته تلاش شده است تا اکوسیستم صنعت فضایی توسعه پیدا کند و به بلوغ برسد و اکنون شاهد شکل گیری شرکت های خصوصی توانمند در حوزه فضایی هستیم و تلاش می کنیم با طرح ها و بسته های حمایتی مختلف به توسعه این شرکت های دانش بنیان کمک کنیم.
بر اساس این گزارش، مهمانان حاضر در جلسه طرح ها و پیشنهاداتی را در حوزه های تخصصی و مطالعاتی خود از جمله حقوق و دیپلماسی فضایی، علوم و اکتشافات فضایی، متالوژی و مواد و نجوم که می تواند به رشد و توسعه صنعت فضایی کشور کمک کند ارائه کردند و در خصوص چالش ها و پیشنهادات مطرح شده به بحث و گفتگو پرداخته شد.
بازدید از بخش های مختلف پایگاه فضایی ماهدشت نیز قسمت دیگری از این برنامه بود که مورد استقبال بسیار زیاد حاضرین قرار گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محسن پاکنژاد وزیر نفت گفت: همکاری با شرکتهای روسی نهتنها در بخش نفت و گاز، بلکه در حوزه راه و حوزههای مالی و تجاری و سایر حوزهها در دستور کار قرار گرفته است.
تجربه کشورهای توسعهیافته نشان میدهد یکی از رموز تحقق رشد اقتصادی، شناسایی و پرورش پتانسیلهای فکری، علمی و تخصصی داخلی و استفاده از آنها در مسیر خودکفایی و شکوفایی تکنولوژیکی و صنعتی است. از این رو لازم است تدوین راهبردها و استراتژیها در نهادهای بالادستی و سیاستگذار به گونهای صورت پذیرد که همسویی و همکاری لازم میان نهادهای علمی و شرکتهای دانشبنیان با فعالان صنعتی ایجاد شود و بستری کارآمد و امن برای استفاده از نوآوری و ابتکار جوانان متخصص و متعهد فراهم آید.
هفتمین نمایشگاه ایراناکسپو ۲۰۲۵ میزبان دیداری راهبردی میان «احمد بن محمد آلسید»، وزیر بازرگانی، صنایع و تجارت خارجی قطر و «حسینعلی امیری»، استاندار فارس بود که تاکید دو طرف بر گسترش همکاریهای دوجانبه را به همراه داشت.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
دیدگاه بسته شده است.