به گزارش کنکاش فردا، محسن پاکنژاد وزیر نفت ، درباره جزئیات تفاهم و همکاریهای نفتی میان ایران و روسیه گفت: اوایل اردیبهشتماه سال جاری، هیجدهمین کمیسیون مشترک نفتی ایران و روسیه در مسکو برگزار شد. در این نشست که به مدت دو تا سه روز ادامه داشت، مجموعهای از جلسات کارشناسی میان دو طرف برگزار گردید.
این نشستها نهایتاً با امضای یک تفاهمنامه رسمی میان ما و آقای سرگئی سیویلیف وزیر انرژی فدراسیون روسیه به نتیجه رسید. وزیر نفت با تأکید بر اهمیت این تفاهمنامه گفت: این سند همکاری، تنها به حوزه نفت و گاز محدود نمیشود، بلکه بستر بسیار مناسبی را برای گسترش همکاریهای مشترک در حوزههای راه، مالی، تجاری و سایر زمینههای اقتصادی فراهم کرده است. ما در این تفاهمنامه تلاش کردیم از ظرفیتها و توانمندیهای طرفین به بهترین شکل ممکن بهرهبرداری کنیم.وی افزود: این تفاهمنامه گامی مهم در راستای تقویت همافزایی راهبردی ایران و روسیه بهشمار میآید و تهران و مسکو مصمم هستند همکاریهای خود را در قالب پروژههای مشترک و سرمایهگذاری متقابل ارتقا دهند.
وزیر نفت در پایان خاطرنشان کرد: ما در وزارت نفت از هر نوع سرمایهگذاری و انتقال فناوری که بتواند صنعت انرژی کشور را مقاومسازی کند و بهرهوری را افزایش دهد استقبال میکنیم. همکاری با شرکتهای روسی نهتنها در بخش تولید و اکتشاف نفت و گاز، بلکه در حوزه راه و حوزههای مالی و تجاری و سایر حوزهها در دستور کار قرار گرفته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: در سالهای گذشته تلاش شده تا اکوسیستم صنعت فضایی توسعه یابد و به بلوغ برسد و اکنون شاهد شکلگیری شرکتهای خصوصی توانمند در حوزه فضایی هستیم.
تجربه کشورهای توسعهیافته نشان میدهد یکی از رموز تحقق رشد اقتصادی، شناسایی و پرورش پتانسیلهای فکری، علمی و تخصصی داخلی و استفاده از آنها در مسیر خودکفایی و شکوفایی تکنولوژیکی و صنعتی است. از این رو لازم است تدوین راهبردها و استراتژیها در نهادهای بالادستی و سیاستگذار به گونهای صورت پذیرد که همسویی و همکاری لازم میان نهادهای علمی و شرکتهای دانشبنیان با فعالان صنعتی ایجاد شود و بستری کارآمد و امن برای استفاده از نوآوری و ابتکار جوانان متخصص و متعهد فراهم آید.
هفتمین نمایشگاه ایراناکسپو ۲۰۲۵ میزبان دیداری راهبردی میان «احمد بن محمد آلسید»، وزیر بازرگانی، صنایع و تجارت خارجی قطر و «حسینعلی امیری»، استاندار فارس بود که تاکید دو طرف بر گسترش همکاریهای دوجانبه را به همراه داشت.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
دیدگاه بسته شده است.